Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή της παραγγελία σας στο www.alfaestiasi.gr μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

α) Πληρωμή σε μετρητά με την παράδοση. Πληρώνετε με μετρητά το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας ΜΟΝΟ για παραλαβή από την εταιρία μας ή για παράδοση από εμάς στον χώρο σας.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων λόγω επιστροφής προϊόντων, πιστώνεται τραπεζικός λογαριασμός που θα μας υποδείξετε με αριθμό IBAN. Οποιαδήποτε τυχόν έξοδα σας χρεώσει η τράπεζα στην οποία ανήκει ο λογαριασμός σας, σας επιβαρύνουν.

Τα παραστατικά προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής) και επαγγελματίες (τιμολόγια) άνω των 500€ δεν μπορούν να εξοφλούνται τοις μετρητοίς (ή με αντικαταβολή), αλλά με την χρήση οποιουδήποτε ηλεκτρονικού μέσου.

β) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Δεν έχετε καμία επιπλέον χρέωση από το www.alfaestiasi.gr για αγορές με εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί, στους οποίους θα πρέπει να καταθέσετε το ακριβές τελικό ποσό της παραγγελίας σας, όπως αυτό αναγράφεται στην επιβεβαίωση παραγγελίας που λάβατε με e-mail είναι οι παρακάτω:

Eurobank 0026.0015.78.0201108441 (IBAN: GR4302600150000780201108441)

Εθνική 22600595957 (IBAN: GR4901102260000022600595957)

Οποιαδήποτε τυχόν έξοδα σας χρεώσει διαφορετική τράπεζα, σας επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου. Το ποσό που θα αποσταλεί προς την δική μας τράπεζα θα πρέπει να είναι το ακριβές τελικό ποσό της παραγγελίας σας χωρίς καμία αφαίρεση εξόδων της τραπέζης σας. Το Alfaestiasi επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα της δικής μας τράπεζας (SHA).

Κατά την κατάθεση θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρεται ως δικαιούχος του λογαριασμού ο ΛΥΚΟΥΔΗΣ Δ. ΚΩΝ/ΝΟΣ,  που είναι ο νόμιμος δικαιούχος του www.alfaestiasi.gr και ως αιτιολογία  το ονοματεπώνυμο σας και ο αριθμός παραγγελίας. Με την ολοκλήρωση του τραπεζικού εμβάσματος, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, είτε με e-mail, είτε τηλεφωνικά, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία παραγγελίας και αποστολής των προϊόντων.

Παρακαλούμε σημειώστε, ότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών, σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία θα θεωρείται άκυρη.